fbpx

Würth Danmark

KICK OFF

STYRKELSE AF ARBEJDSKULTUREN

I en fortryllende sammensmeltning af tivoliens glæde, cirkussets spænding og festivalens livlighed tog Würths Family KICK OFF form. En KICK OFF, der var fyldt med faglig læring og fornøjelse.

 

KICK OFF er et traditionsrigt arrangement i Würth Danmark, hvor der fokuseres på fælles mål, og hvor medarbejderne lærer om de nyeste produkter og fejrer deres succeser sammen. Würth Danmark brød imidlertid med traditionen og gjorde denne KICK OFF helt særlig, ved at inkludere alle medarbejdernes familier i festlighederne. Workshopsene, som omfattede hands-on træning, produktundervisning og salgstræning, blev således planlagt med hensyntagen til, at deltagerne kunne nyde dagen sammen med deres familie.

Noget for alle

På Würth Danmarks hovedkvarter blev virkeligheden omdannet til et magisk eventyrland, hvor hvert hjørne summede af liv og glæde. Koncerter fyldte luften med musikalske toner, pariserhjulet drejede sig elegant mod himlen, og danseworkshops bragte rytme til pladsen. Men det var langtfra det hele – Würths Family KICK OFF havde noget for alle. Et fortryllende cirkusunivers, miniputland som ventede på de mindste, underholdningsshow og graffitiworkshops fangede fantasien, og dem, der drømte om at få pulsen op, kunne tage en rappellingtur, deltage i panna workshops eller hoppe på hoppeborgen.

Familie-firma-arrangement

Würths særlige formål med at inkludere medarbejdernes familier i firmaarrangementet var at skabe en unik mulighed for at styrke båndet mellem medarbejdere og deres arbejdsplads. Med fokus på et familie-firma-arrangement ønskede Würth at vise deres medarbejdere, at de anerkender og værdsætter hele medarbejderen, både for dennes faglige kompetencer og personlige bidrag.

Würthcase_galleri-2