fbpx

Råt, rustikt, enkelt, autentisk.

Eventlokaler i hele Danmark

Vores venues har unikke beliggenheder og byder på rammer, der skiller sig ud fra alt, hvad der er mainstream. Foruden vores egne eventlokaler – KANTINEN, NAT og B21 – placerede på den levende havn i Aarhus, samarbejder vi med flere spændende venues i hele Danmark.

KANTINEN

I det gamle flydedok-værksted på kanten af den levende havn i Aarhus, ligger KANTINEN. Det højloftede lokale er 150 kvm og åbner dørene direkte ud til havnebassinet.

Her vælter lyset ind og stemningen er helt unik.

NAT

Råt, rustikt og omstillingsparat. NAT kan forvandles til hvad som helst. Projicere på alle væggene og gør lokalet til dit eget med dine egne budskaber.

Lokalet er 200 kvm med betonsøjler og modellerbart.

B21

For enden af mellemarmen, lige mellem Aarhus’ pulserende midtby og Aarhus industrihavn, ligger B21. Den gamle skibsbyggerhal rummer et hav af muligheder.

Vi har 400 kvm til rådighed.

Udsigten over Aarhus er helt speciel og findes ikke flottere.

GARAGEN

Midt på mellemarmen, lige mellem Aarhus’ pulserende midtby og Aarhus industrihavn, ligger GARAGEN også. Det gamle rustikke værkstedsbygning rummer et hav af muligheder.

Vi har 400 kvm til rådighed.

Udsigten over Aarhus er helt speciel og findes ikke flottere.

Venues i Danmark

Vi arrangerer events i hele Danmark. 

Ved at samarbejde med nøje udvalgte venues i hele Danmark, møder vi jer der, hvor I er. Vi har således afholdt nogle af de største, mindste, vildeste og vigtigste events på disse spændende lokaliteter.