fbpx

Vans Kickoff

Mercedes-Benz

Det årlige salgs-kickoff

I januar hvert år samles alle Mercedes-Benz forhandlere et udvalgt sted i Danmark til salgskickoff. I 2019 valgte Mercedes-Benz og dypång at dette skulle foregå i Aarhus. Den faglige del blev afholdt på Aarhus Teater og den sociale del i vores egne lokaler på Aarhus Havn.

dypång blev inviteret ind til at krydre indholdet og sørge for budskaberne bliver leveret, så de planter sig hos modtagerne samt alt det praktiske. 

 

I samarbejde skabte vi rammerne.

Valget af venuet til arrangementet faldt på Aarhus Teater. Den store teatersal og de mindre lokaler i den gamle bygning blev udnyttet til workshops og plenum aktiviteter. 

Budskaberne fra dagen er essentielle for Mercedes-Benz salgsstrategier og derfor skal kommunikationen og praktikken omkring arrangementet være af samme høje kvalitet. Derfor er dypångs kommunikationsflow før, under og efter kickoff et vigtigt element som altid implementeres. 

 

Alt praktisk information bliver kommunikeret klart og tydeligt til alle deltagere på relevante kanaler – om det er individuel information om hotelværelser, opsamlingstidspunkter i forbindelse med fællestransport eller et individuelt workshop program. 

Den praktiske del består for dypång i alt fra rådgivning af måden budskabet skal leveres til venuebooking, økonomistyring og generel projektledelse.