fbpx

Klimaansvarlige events

Hos dypång management er vi utrolig bevidste om vores klimaaftryk.
Vi arbejder således indenfor en række projekter, der både skal kompensere vores arrangementers klimaaftryk og bidrage til fremtidens klima.
Vores projekttilgang er altid gennemsigtig.

1. CO2 kompensation

Vi er en del af Climaiders to klimaprojekter.

Det ene klimaprojekt går ud på at fjerne vores eget CO2 forbrug igennem en kompensation.
Hvordan gør vi det? Det gør vi ved hjælp af etablerede biogasanlæg i fattige dele af Kina. Disse biogasanlæg indfanger metangas fra svine afføring, som kobles via rør til gasblus i køkkener. Dette giver to elementære værdifaktorer: Metanen siver ikke ud i atmosfæren som en drivhusgas, og samtidig erstattes brugen af kul og træ. Igennem dette projekt klimakompenserer vi for vores eget CO2 forbrug udregnet for hvert arrangement. Det vil sige, at vi kompenserer for vores aftryk gennem CO2-kreditter.

2. Genplantning af træer

Derudover støtter vi Climaiders andet klimaprojekt omhandlende genplantning af træer. Dette projekt sænker det generelle CO2-niveau i atmosfæren ved at plante træer, samtidig med at skabe socioøkonomiske fordele for den fattige lokalbefolkning i Madagaskar. Dette projekt giver os således en mulighed for at bidrage fremfor kun at kompensere.

3. Recycling

Foruden vores samarbejde med Climaider, gennemfører vi egne klimatiltag med udgangspunkt i recycling. Dette tiltag rummer et værdifuldt samarbejde med Grünbag, hvor overskydende banner doneres til Grünbag unikke taskeproduktion.

Vi sikrer således, igennem disse projekter, at et hvert event hos dypång management er klimaansvarlig.