fbpx

Julefrokost

JYSK

Awardshow

JYSKs årlige julefrokost er en tradition – ikke blot for JYSK, men også for dypång. For 15. gang stod dypång i spidsen for udvikling, eventkommunikation, logistik, produktion og afvikling af årets fest for 2.300 glade JYSK medarbejdere.

Gennemført tema

Temaet var gennemført ned til mindste detalje. Medarbejderne kom i deres flotteste gallatøj og blev mødt af ivrige fotografer på den røde løber. Bagefter blev de vist indenfor til en overdådig middag og et spændende awardshow. Festen kulminerede med et imponerede line-up af nutidens største artister, der på to scener spillede dansegulvet varm. 

Festen var en hyldest til alle medarbejdernes indsats det forgående år. Under stor spænding blev priser som “Årets butik” og “Årets elev” uddelt til de særligt udvalgte.
 Tillykke til alle vinderne i JYSK!

Forventingens glæde

JYSK er ekspert i at markere julefrokoster og andre festlige begivenheder. Planlægningen af julefrokosten begyndte måneder i forvejen for at øge forventningens glæde. Alt, fra invitationer til praktiske oplysninger, blev håndteret digitalt via website, e-mail og SMS for at sikre, at deltagerne var velinformeret om aftenens program.