fbpx

Company Day

JN Data

Company Day

I efteråret 2022 afholdte JN Data en Company Day for deres 550 danske ansatte, der havde til formål at forbedre kommunikationen på tværs af afdelingerne. Det resulterede i en oplevelsesbaseret dag, hvor programmet bl.a. bød på faglige indlæg, teambuilding og underholdning. 

 

Læringsværktøj

JN Data oplevede en hel hal summe af engagement, da leg og læring blev kombineret i en sjov aktivitet. Aktiviteten havde vi selv udviklet med udgangspunkt i LEGOs SIX BRICKS-øvelser. Igennem disse øvelser satte vi fokus på at lette kommunikationen og skabe nye kommunikationsveje på tværs af JN Datas afdelinger. Øvelserne var det oplagte valg til JN Datas Company Day, hvor viden og faglighed var i fokus. 

 

De 200 medarbejdere i Polen blev ikke glemt. Vi rejste efterfølgende til Polen for at afvikle kommunikationsaktiviteterne for JN Datas polske medarbejdere, for at sikre alignment i den nationale som internationale kommunikation.

Produktion

Da JN Data er en større organisation blev de faglige indlæg streamet ud til de medarbejdere, der ikke kunne være fysisk til stede på dagen. dypång stod for den store tekniske produktion og sikrede, at afviklingen forløb uden problemer.