fbpx

allin

Salling Group

Danmarks største firmafest

Sidste allin samlede Salling Group 20.000 medarbejdere til Danmarks største firmafest.

allin er et af dypångs største events med administration af 20.000 deltagere300 foreningsfolk, 100 ansatte og 9 kunstnere.⁠

Det blev en uforglemmelig festdag, hvor Salling Groups medarbejdere fik mulighed for at opleve hvilket fællesskabet, de er en del af.

Efter flere måneders planlægning var det et syn, vi – og hele Salling Group – havde set frem til!

20.000 deltagere

300 foreningsfolk

100 ansatte

9 kunstnere

Festen fandt sted ved Salling Groups hovedkontoret i Årslev ved Aarhus. Her blev udendørsarealerne omkring Salling Groups lager forvandlet til en festivalsplads med to scener, bar- og madboder, loungeområder og samplertelte. Imens musikken konstant blæste ud over den solrige plads, var der samtidig gang i en masse aktiviteter såsom spikeball, fodbold og tennis. 

Event app

Med Iswipe havde deltagerne en event app med en billetfunktion. På den måde skulle gæsterne ikke holde styr på de fysiske drinksbilletter, men i stedet blot swipe på deres telefon, når de ønskede at indløse en billet. Udover drinks, øl og vand, kunne gæsterne hele dagen forsyne sig med alt hvad, der hører en festival til – herunder alt fra smagfuld morgenmad og frokost til lækre søde og salte snacks. 

1,8 mio. views

Med 1,8 millioner views på TikTok gik allin viralt. 

Den positive omtale taler for sig selv; det blev en firmafest udover det sædvanlige, som både deltagere, medarrangører, ansatte, artister og dypång sent vil glemme.