fbpx

HOMEWORK

Sport One Danmark

Webinar

I forbindelse med COVID-19 pandemien ville Sport One Damark gerne tilbyde deres partnere en serie af webinarer skræddersyet til hjemmearbejdspladsen. I løbet af foråret 2021 udarbejde dypång således, sammen med Sport One Danmark, platformen for webinarserien, herunder websitet og afviklingen af livestreamingen af webinarerne. 

Motivation

Sport One Danmarks HOMEWORK webinarers formål var at inspirere og give både ledere og medarbejdere, på de mange hjemmearbejdspladser rundt omkring, nogle værktøjer til at få den bedst mulige hverdag i coronaens skygge.⁠

HOMEWORK tog Sport One Danmarks partnere med bag kulisserne i dansk idræt. Til webinaret mødet de nogle af Team Danmarks eksperter, bl.a. sportspsykologisk konsulent, Adam Blicher, som er en del af det eksterne netværk hos Team Danmark, og Line Hovgaard-Hansen, fysisk træner i Team Danmark og for det danske kvindelandshold i håndbold.

Produktion

dypång producerede HOMEWORK webinarerne og stod dermed for optagelserne, både i egne lokaler og ude af huset, som blev transmitteret live.

For Sport One Danmark var det essentielt at dele ud af de værktøjer og erfaringer, topatleterne gør brug af, idet at de er ganske overførbare til et arbejdsliv, som de fleste kender det. Dette særligt i en tid, hvor corona gav modstand og forandrede rammerne i vores liv.⁠