fbpx

Du får ikke det, du forventer.

Du får mere.

Vores historie har været en rejse sammen med nogle af Danmarks mest kreative og innovative virksomheder. Mennesker, der har en ambition om at gøre noget særligt for andre, samt modet til at bryde trivialitet og forudsigelighed.

 

Vi udfordrer altid det umiddelbare og oplagte og skubber til vanen og det forudsigelige. Det ser du også, når du besøger os i det gamle dok-værksted på havnen i Aarhus. Her er alting, konstant, under forandring. Vi ryster os selv, så vi ikke bliver grebet af gentagelsens magelighed.

Det første møde

Vores første møde forløber næppe, som du forventer:

Du har nok en idé til et arrangement. 

Du har helt sikkert en anledning til at opsøge os. Men vi lover dig kun, at vi vil lytte – og vi vil spørge ind til præcis dét, der er vigtigst for dig eller jer. 

 

Hvad skal vi efterlade i mindernes arkiv hos gæsterne, deltagerne, medarbejderne eller kunderne? Sammenhold, begejstring, nysgerrighed, kærlighed? Eller noget helt andet?

I virkeligheden er det netop evnen til at forene de to processer, der er forskellen på det trivielle og det unikke event – på standard og dypång.

Idéudvikling & konceptskabelse.

Du får aldrig en standardpakke hos dypång. Vi henter inspiration fra gastronomien, musikken, teateret, filmen og arkitekturen og leger med de nyeste digitale teknologier.

 

Vi søger og finder de kunstneriske greb, der vækker præcis den følelse og den fascination, du ønsker for dine gæster.

Projektledelse & forberedelse.

Djævlen ligger i detaljen, og vi jagter den til det uendelige: kontrollerer, planlægger, forbereder og tester.

Det er et kæmpe paradoks – og endnu større udfordring – at forene kreativitet og kontrol. Men vi gør det. Hver gang. Vi er 100% i kontrol – så I og jeres gæster kan slippes helt fri.