fbpx

Du får ikke det, du forventer.

Du får mere.

Vi får folk til at mødes ved fysiske, virtuelle og hybride events.

Vi er et eventbureau, der skaber brandværdi igennem oplevelser. 

Vores ekspertise ligger i eventkommunikationen, som vi mener, er den afgørende faktor for at budskabet i oplevelsen lagres i jeres stakeholders hukommelse. Vi arbejder med eventkommunikation på tværs af fysiske og virtuelle kanaler, fordi vi ved, at en omnichannelstrategi er afgørende for, at I kan højne jeres brandværdi.

Vi ved, hvad der virker

Vi arbejder ud fra en tanke om, at hver enkel skal gøre det, de er bedst til. Dette gælder også i samarbejdet med jer. 

I kender jeres virksomheds bedst. I kender jeres brandfortælling, vision, værdier og ikke mindst dét budskab, som I ønsker at formidle. 

Og vi ved, hvordan vi, i mødet med jeres stakeholders, efterlader præcist dét budskab.

Vi ved, hvad der virker.

Og i de formater udfordrer vi den klassiske måde at tænke budskaber på.

Idéudvikling & konceptskabelse

Du får aldrig en standardpakke hos dypång. Vi henter inspiration fra gastronomien, musikken, teateret, filmen og arkitekturen og leger med de nyeste digitale teknologier. Vi søger og finder de kunstneriske greb, der vækker præcis den følelse og den fascination, du ønsker for dine gæster.

Projektledelse & forberedelse

Djævlen ligger i detaljen, og vi jagter den til det uendelige: kontrollerer, planlægger, forbereder og tester. Det er et kæmpe paradoks – og endnu større udfordring – at forene kreativitet og kontrol. 

Men vi gør det. Hver gang. Vi er 100% i kontrol – så I og jeres gæster kan slippes helt fri.

I virkeligheden er det netop evnen til at forene de to processer, der er forskellen på det trivielle og det unikke event
– på standard og dypång.

Vi udfordrer altid det umiddelbare og
oplagte og skubber til vanen og det forudsigelige.

Det ser I også, når I besøger os i det gamle dok-værksted på havnen i Aarhus. Her er alting, konstant, under forandring. Vi ryster os selv, så vi ikke bliver grebet af gentagelsens magelighed.

Det første møde

Vores første møde forløber næppe, som I forventer: I har nok en idé til et arrangement. I har helt sikkert en anledning til at opsøge os. 

Men vi lover jer kun, at vi vil lytte – og vi vil spørge ind til præcis dét, der er vigtigst for jer.
Herefter er tager vi det fulde ansvar. Vi administrerer og leder kommende møder, underleverandør og deadlines, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde.

 

Hvad skal vi efterlade i mindernes arkiv hos gæsterne, deltagerne, medarbejderne eller kunderne? Sammenhold, begejstring, nysgerrighed, kærlighed?

Eller noget helt andet?

Klimaansvarlige events

Hos dypång management er vi utrolig bevidste om vores klimaaftryk.
Vi arbejder således indenfor en række projekter, der både skal kompensere vores arrangementers klimaaftryk og bidrage til fremtidens klima.
Vores projekttilgang er altid gennemsigtig.

1. klimaprojekt

Vi er en del af Climaiders to klimaprojekter.

Det ene klimaprojekt går ud på at fjerne vores eget CO2 forbrug igennem en kompensation.
Hvordan gør vi det? Det gør vi ved hjælp af etablerede biogasanlæg i fattige dele af Kina. Disse biogasanlæg indfanger metangas fra svine afføring, som kobles via rør til gasblus i køkkener. Dette giver to elementære værdifaktorer: Metanen siver ikke ud i atmosfæren som en drivhusgas, og samtidig erstattes brugen af kul og træ. Igennem dette projekt klimakompenserer vi for vores eget CO2 forbrug udregnet for hvert arrangement. Det vil sige, at vi kompenserer for vores aftryk gennem CO2-kreditter.

2. klimaprojekt

Derudover støtter vi Climaiders andet klimaprojekt omhandlende genplantning af træer. Dette projekt sænker det generelle CO2-niveau i atmosfæren ved at plante træer, samtidig med at skabe socioøkonomiske fordele for den fattige lokalbefolkning i Madagaskar. Dette projekt giver os således en mulighed for at bidrage fremfor kun at kompensere.

3. klimaprojekt

Foruden vores samarbejde med Climaider, gennemfører vi egne klimatiltag med udgangspunkt i recycling. Dette tiltag rummer et værdifuldt samarbejde med Grünbag, hvor overskydende banner doneres til Grünbag unikke taskeproduktion.

Vi sikrer således, igennem disse projekter, at et hvert event hos dypång management er klimaansvarlig.